Klagomuren och Sterilitet

Under gårdagen hamnade jag i en oerhört obehaglig diskussion med mina gäster, även arbetskollegor och chaufförer. Vi kom in på cykling och hur jobbigt det är att cykla Vättern runt. När vi hade pratat ett tag på den 60-årige gubben med uttalandet att män hade svårt att, som de sa det: "Få den att resa sig efter en lång cykelfärd." Sen berättade de (paret alltså) hur en av deras kompisar inte kunnat få den att stå på två veckor efter loppet.. Jag nickade intresserat och försökte att inte bli alltför obekväm. Men sen händer det. Mannen säger att bara efter lite träningscyklande hade han haft problem med att få den att stå.. Och det hade han inte haft innan sa han... Och han är 60 år.... Hans flickvän är 33.. Jag ville inte vara med i denna diskussion! Som tur var lyckades jag genomlida denna diskussion och jag tror inte de märkte mitt obehag.

Har under dessa få dagar även fått erfara att jag fungerar som en klagomur. Eller ja, det är ju en man som klagar. Chauffören igen. Han jämför saker och han irriterar sig. Det är inte bara hotellet, det är saker i allmänhet. "Fan, har de inte grönare gurkor? Det är ju för jävla tradigt att de inte kan lägga lakanen mer rakt." Ska det bli såhär när man blir äldre? Ska man bli negativ och k


För fet för ett fuck!

Jag kommer bli fet! Fast det vill jag ju inte.. Men jag kommer bli det.. Eller? Detta var svårt. Kan man bestämma sig om man ska vara fet eller inte? Det har ju faktiskt med generna att göra, men kanske om jag har riktigt mycket vilja kan jag stå emot hormonella förändringar när man blir äldre? Kan man med hjälp av tankens kraft motstå fetma?

Under denna resa har jag intalat mig själv att jag ska hålla igen på det goda, träna och dricka minaäckliga dietdrycker. Fy farao vad det smakade illa. Torrt, damm faktiskt med en liten gnutta banan. Men jag ska tvinga mig i den, blev ju faktiskt mätt. Det tog dock en himla tid att få ner pulvret i vattenflaskan så imorgon får jag finna ett nytt system!

Just nu blåser det i Medulin och jag håller mig inne. Kanske är jag lite av en kyckling, men jag ska ju faktiskt snart sova! Är ganska mör efter en bussresa på 23 timmar. Vet att jag har lovat min kära moster att lägga upp foto på mig i uniform, det kommer! Det lovar jag. Ska ta på mig kläderna och posera lite extra för att du ska få en fin bild på din älskade systerdotter!

För tillfället får ni alla nöja er med en vacker bild från Medulin! Såhär är min utsikt (inte från rummet då, där ser jag bara parkeringen..)

God natt.



Tillbaka

Jaha, då var man tillbaka i Medulin för arbete. Jiiipppie! Har nästan inga resenärer, här är tomt och jag måste köra själv till Rabac imorgon. Eller ja, mina två chaufförer som är på semester tar sig en liten gratisresa och hänger med, men ändå..!

Här är varmt, mitt hår ser ut som ett fågelbo och jag bor i källaren. Dock så är mitt rum ett dubbelrum, stort och fint. Mycket bättre än på Belvedere. Nu bär det alldeles strax av mot Punta Verudela för välkomstmöte på Park. Sen ska jag äta, gå en runda och sova. Blir väl att sitta vid datorn och prata med mina kära make också, vilket jag ser fram emot. Kanske ska jag titta på en trevlig film han gett mig också :) Eller så går ju 50 Cent på MTV! OH YEAH!

Uppdateringar kommer komma regelbundet nu ska ni se. Karolina är borta så jag har mer tid för mig själv. Både bra och dåligt!

See you later aligator.

RSS 2.0