Hmm..

Jag verkar inte ha så mycket spännande att delge er. Inte för att jag har skrivtorka, nej nej, det finns mycket jag skulle kunna skriva om. Jag är bara inte en sådan person som hänger ut mitt liv på det sätt alla andra gör. Därför är det svårt att hålla igång, men jag tycker jag är på bra väg. Att skriva är ju trots allt roligt, men jag vetifan om blogg är så bra. En fluga som inte riktigt våga försvinna, kanske kan man beskriva bloggen så? Hursomhelst glädjer det många att få hänga ut sina liv på detta vis, via internet, så jag säger: Varsågod, fortsätt med det. Det finns alltid någon som gillar det.

Har man dock alltför privata saker att säga ska man skita i det eller sätta lösenord.

Snö

Igår kom den första snön. Jag kommer nog aldrig växa från känslan av ny, blöt snö som smälter på tungan och försvinner lika fort som den kom.

Varsågod Petra

Efter vissa påtryckningar från min kära nästkusin så har jag funderat på att starta min blogg igen. Kanske klarar jag det, kanske inte, men vi behöver ju inte dra förhastade slutsatser. Jag börjar lugnt och känner mig inte ett dugg pressad. Kanske är det dags att börja skriva av sig igen, vem vet. Hursomhelst behöver jag inte det idag. Detta räcker gott. Varsågod Petra, detta är till dig!

RSS 2.0