Pythagoras

Tacka vet jag filosofer, de har gett oss alla dessa funderingar som inte kan ta sig ur skallarna våra. Kanske har vi alla någon filosof vi ser upp till mer än någon annan. Jag känner till många som jag kritiserar och den starkaste kritiken riktar jag mot Pythagoras. Jag tror inte alls, och vet verkligen, att allting inte är uppbyggt av tal. ALL MAKT ÅT ORDEN, NER MED MATEMATIKEN!

Comeback? - Not really.

Efter många påtryckningar från alla dess håll och kanter har jag bestämt mig för att lyssna till er bön. Vill ni verkligen ha en uppdatering, kommer här en.

Jag har fortfarande fullt med saker att göra, jag hinner inte med allt, däför har internet blivit ett av de minst prioriterade. Då jag dock vet att ni avgudar mig och mina tankar får jag väl passa på att visa vilken generös och oegocentrisk människa jag är, och ge er det ni vill ha.

En tanke som slog mig när jag satte mig här (pausar i franska-studerandet) är att vi människor är alldeles för besatta av tiden. "Jag måste hinna med det och efter detta ska jag göra det". När får vi egentligen tid att leva i nuet? Det finns miljontals saker att göra, visst, men det blir inte bättre av att du planerar flera månader framåt. Detta må låta som jag kastar sten i glashus, spjut i radhus, eller hur ni nu vill ha det, men att planera några veckor framåt tycker jag inte är dumt, det kan funka bra. Det man dock ska se upp med är att inte tänka för mycket på det, det tynger en bara. Tro mig, jag är expert inom detta område.

Jag ber därför er alla nu att tänka över er livssituation. Vad spenderar ni era dagar med? Vad gör er glada och hur mycket tränker ni egentligen på framtiden? När ni gjort detta, glöm det. Lev dagarna som de kommer, planera inte för långt fram och ta vara på den tid ni har. Det bästa att göra, är att leva i nuet.

RSS 2.0