Night Dive

För första gången under denna sommaren fick vi äntligen natt-dyka - helt fantastiskt! Att gå ner i ett helt svart hav, ca 28 grader varmt och bara stjärnorna över dig, det är en ganska rofylld känsla. Att sedan vara under vattnet i totalt mörker, med endast en ficklampa till din hjälp, det är något man inte riktigt kan förklara. Fiskar som sover och det är helt stilla, rofyllt och framför allt tyst. Tänk om man bara hade kunnat få vara under ytan hela tiden och inte komma upp. Leva under vattnet, ingen som stör, bara vågornas brus och fiskar omkring dig - långt från verkligheten.

Tack Mr. Mikko för att jag fick sällskapa dig!






Jag tog en kula för dig & fick en smula tillbaks

Idag är en sådan dag man önskar skall gå lite fortare och komma till sitt slut. Idag är en sådan dag man faktiskt önskar man hade mindre än 24 timmar att spendera - trots att livet bara går utför. Idag är en dag man faktiskt skulle kunna vara utan.

Kanske ska man börja fundera över vad som egentligen är viktigt här i livet och spendera tiden lite mer på det. Självfallet är det en individuell åsikt, som faktiskt blir bäst genom sina egna beslut. Om alla beslut kommit enkelt och direkt från hjärtat hade det kanske varit enklare att acceptera tidens gång och låta sig själv åka med till nästa hållplats.

För dig ska jag göra det, tusen gånger om.

                            


Eskapism

Tar till lite eskapism för att överleva vardagen och funderar på annat istället.

Har idag gjort något av det mest smärtsamma jag någonsin har gjort (på mycket länge), epilerat benen. För att förklara min smärta närmre, har en mycket ondskefull människa vid namn Mikaela suttit med en maskin mot mina ben och sakta men säkert dragit upp mina hårstrån från sina hårsäckar för att sedan med ett ondskefullt flin på läpparna säga: "Det här är bara början".

X-antal minuter senare får jag ta över själv och känner att jag har lite mer kontroll än förut, men smärtan är fortfarande ganska påtagande. Nu är det ju faktiskt inte så att jag är någon vekling, men att dra upp hårsäck för hårsäck, det är ingenting jag rekommenderar - men vill man vara fin får man lida pin!

Ett förbluffande bra resultat senare sitter jag framför min dator och har en känsla av att någonting kryper längs med benen på mig och tycker det är ganska bra.

Vissa saker måste man helt enkelt prova och genomlida för att få resultat. Inte kan det alltid vara lätt här i livet. Som vi brukar säga: "Det är inte lätt när det är svårt".


                                 


RSS 2.0