The Weekend

Denna helgen har varit helt makalöst bra!

Fredag: Laserdome + mat i Hbg ( Sofies 18-årspresent). Kunde dock varit roligare då vi möter "proffs" som slår oss med ca 50 00 mot 9000...... No comments on that one. Annars var kvällen lyckad. Blev hemskjutsad av Sofie som är en riktigt säker förare!

Lördag: Springer en runda med Martina, sticker ner på stranden, solar och BADAR! Grillar på kvällen och spelar sedan kort. Pluggar också....

Söndag: Solar, pluggar, springer, äter.

Ja, ibland kan en helg vara hur underbar som helst, även om det kanske inte händer så himla mycket. Men ibland är det de små sakerna som spelar stor roll i hur lyckad någonting ska bli. Så ibland ska man försöka att inte bara se hela byggnaden utan också ägna en blick åt de små byggstenarna!

Inte fått tummarna ur röven..

Sorgligt men sant. Jag har fortfarande inte fått tummarna ur röven och köpt THE ARKS NYA SKIVA......
Vad blir det av mig?! Men imorgon har jag bara en lektion p.g.a lärarnas friluftsdag. Jippie! Så jag ska nog se om jag kan pallra mig ner i stan för att införskaffa denna varan.. Har räknat ut att denna månaden mest kommer handla om utgifter, tyvärr. Men så måste det vara ibland, Kan inte alltid vara på topp.

Nehej, nu har jag andra saker att kolla. Funderade förresten på om "att få tummen ur röven" är ett typiskt skånskt uttryck. Det låter ju faktiskt så om man tänker efter. Vi skåningar anses ju vara lite mer fula i munnen än andra (jag nämner inga namn!). Hör av dig om du vet!

Adios amigos!

Skivmässa

Idag har jag varit på skivmässa på Parkskolan. Himmelriket, himmelriket säger jag bara! Massa vinylskivor att välja och vraka mellan. Det blev sex stycken inköp. Två LP:s med Queen, två med U2, Ultravox och Robert Broberg. Nu är det bara skivspelaren som fattas så det är den jag är på jakt efter nu. Skivmässan tillbringade jag med Michel som också fyndade, säkert ännu mer när jag gått. Det var mycket trevligt.

Ikväll bär det av till Sofia för att tillbringa natten där. Mycket trevligt med tjejkväll!

Här kommer ett exempel på en superb låt med Ultravox, Vienna!





Ultravox: Vienna
 We walked in the cold air
Freezing breath on a window pane
Lying and waiting
A man in the dark in a picture frame
So mystic and soulful
A voice reaching out in a piercing cry
It stays with you until

The feeling has gone only you and I
It means nothing to me
This means nothing to me
Oh, Vienna

The music is weaving
Haunting notes, pizzicato strings
The rhythm is calling
Alone in the night as the daylight brings
A cool empty silence
The warmth of your hand and a cold grey sky
It fades to the distance

The image has gone only you and I
It means nothing to me
This means nothing to me
Oh, Vienna

This means nothing to me
This means nothing to me
Oh, Vienna


RSS 2.0