I am MELTING!

Okej, visst är det skönt med sommar och värme men nu börjar detta fan gå mig på nerverna. Det är FÖR varmt. Jag svettas var jag sitter, var jag går, var jag står. Om man ens bara lyfter på fingret för att ta bort lite hår från pannan, då har man genomgått en svettdusch av dess like. Jag SVETTAS!

Det är så ofräscht... Visste det är bra att systemet rensas och alla orenheter försvinner, men va fan. 24/7 så är jag svettig.. Jag är äcklad... USCH!

Jag funderar på att bygga mig en iglo och sitta naken där inne. Då kommer jag definiftivt bli kvitt mina problem. YEES!

Nu ska jag ägna mig åt något annat jag kan irritera mig på.

Back in business!

Vad är det ni ser? Vad är detta? Är det en uppenbarelse? Är det en världshändelse? Oui, er allsmäktige, er underhållare, moi, är tillbaka om en för en liten stund. Jag befinner mig på okänd plats, någonstans i världen där internet inte alltid är tillgängligt. Ni får helt enkelt sukta efter dessa få, men oerhört underhållande inlägg. Hur ska er vardag annars lyftas?

Just nu är det varmt, mycket varmt. Frågan är om man kan överleva, eller om man stryker med? Pensionärer och allmänt svaga individer, håll er inomhus i AC-tempererat klimat, ni klarar er inte och fy fan vad jobbigt det skulle bli  att städa upp alla från gatorna vi går på...

Jag har suttit vid internet hela dagen, men inte en jäkel har lyckats vara inne. Antingen betyder detta att det är varmt där hemma eller så har ni faktiskt ett liv. Jag vet inte riktigt vilket jag ska satsa på, men det första alternativet verkar väldigt rätt.

I detta, mitt första inlägg på väldigt länge, kommer jag inte behandla några livsviktiga frågor eller dela med mig av min visdom. Det är endast till för att göra er uppmärksamma på att jag lever. I'm back!



Hakuna Matata!

RSS 2.0