3 weeks to go

Tre veckor kvar alltså, tre veckor... Var tar tiden vägen? Känns som det var igår jag gick på lågstadiet, sprang runder och spelade boll och inte visste ett jota om vad livet hade att ge mig. Idag, x-antal år senare sitter jag har och väntar på att få ta studenten. Snart är det slut, snart är vi "fria" (inte helt det finns ju faktiskt universitet, men endå).

I två hela veckor nu måste jag jobba som en flitig myra för att hinna med allt det sista lärarna lagt in på schemat. Varför ska de alltid göra på detta vis? Den största frågan är väl egentligen varför vi blir lika förvånade varje gång, då det faktiskt sker varje år?! Är vi bara så lättlurade att vi faktiskt tror de ska lägga av eller är det hoppet som väcks i våra hjärtan?

Hursomhelst är det snart slut med detta liv och början på ett nytt. Snart är det studenten. Wihoooo.......!

Nejmen!!

Kanske trodde ni att jag var död, kanske var bloggen nerlagd eller kanske kunde jag inte skriva längre. Alla påståenden är fel!! Jag är inte död, bloggen är inte nerlagd och jag kan skriva. Det är bara det att jag inte finner något större nöje i att sitta framför datorn hela dagarna, vilket jag gjorde förr.

Tiderna är sådana att vi nu är inne på slutspurten, snart är det dags för studenten och det "fria" livet. Snart slipper vi varandra.. Eller ja slipper och slipper, men vi drar i alla fall iväg på vad vi själva vill. Det börjar nu bli riktigt nära och jag måste erkänna att mitt i all eufori så känner jag en smula rädsla. Kanske är det tanken på att verkligen bli vuxen som stör mig, jag vet faktiskt inte. Det enda jag vet är att slutet är nära och jag kommer ge järnet fram tills dess.

"Countdown studenten 2008" kommer inom kort.

RSS 2.0